Proiecte încheiate

Programare în Python

Curs pentru începători - 1 grupă gimnaziu și 1 grupă liceu

Întâlnirile se desfășoară o dată pe săptămână, în ziua de vineri, între orele 18-19. Prima întâlnire va fi pe 20 noiembrie 2020, iar programul se desfășoară în perioada noiembrie 2020 - februarie 2021.

Număr maxim de participanți: 10.

Facilitator: Vlad ENACHE, părinte 9U1

Cursul se adresează elevilor de liceu care vor să învețe să programeze. Nu sunt necesare cunoștințe anterioare de informatică / programare. Va fi folosit limbajul Python – un limbaj modern, multi-platformă, expresiv, ușor de învățat, care permite concentrarea pe gândire / algoritmi, mai degrabă decât pe canoanele limbajului. Python este folosit intens de Google, YouTube, eBay, Instagram, Reddit, Dropbox, PayPal și multe alte companii, cunoscând o dezvoltare spectaculoasă în ultimii ani.

Design Your Life

Curs de dezvoltare personală orientat spre design

Serie de 6 întâlniri care se desfășoară o dată pe săptămână, în ziua de miercuri, între orele 19-20. Prima întâlnire va fi pe 18 noiembrie 2020, iar ultima pe 23 decembrie 2020. Condițiile de participare sunt: să îți asumi consecvența de a nu lipsi de la niciun curs, să ai intre 15-17 ani și să vii din proprie inițiativă.

Număr maxim de participanți: 30.

Facilitator: Ileana RĂDUCANU, prieten Coșbuc

Dacă ai între 15 - 17 ani, îți place tot ce e legat de design și vrei să știi cum poți să descoperi mai multe despre tine și despre cum poți aduce în viața ta designul, sub toate formele sale, te invit să participi la cursul DESIGN YOUR LIFE!

Teme propuse: Design de interior, Design de obiect, Vorbit în public, Actorie, Scriere creativă, Concepte creative, Invitați speciali (actori, designeri, oameni de afaceri etc), Dezbateri pe teme date.